CITYBUILD - ПАРТНьорска програма

Работете с професионалистите от българската архитектурна общност - архитекти, дизайнери, проектанти и фирми производители. Достигнете до крайните клиенти. 

СТАНИ ПАРТНьоР

Citybuild.bg предлага мултиканални възможности за маркетингово позициониране на вашите фирми и продукти пред вниманието на професионалистите от българската архитектурна общност и крайните клиенти. 

Може да се възползвате от годишната медийна кампания или различни допълнителни услуги, разработени индивидуално и съобразени с вашите нужди, с които да популяризирате вашите продукти и компании - както пред професионалната общност, така и пред крайните клиенти. 

Нашата 15-годишна история и сътрудничество с множество фирми и професионалисти от бранша ни дава увереност при изграждането на дългосрочни партньорски отношения. 

ПАРТНьорска програма

Годишна медийна кампания

Годишната медийна кампания представлява цялостна  рекламна стратегия, включваща пакет от различни рекламни продукти създадена с цел по-ефективно и всеобхватно позициониране на вашите продукти и брандове. 

PR Публикации и новини

Citybuild ще публикува вашите продуктови и фирмени новини, ще обяви предстоящите ви събития и ще ги отрази на началната си страница както и във всички наши социални мрежи.


e-mail бюлетин

Нашият е-mail бюлетин достига до повече от 3500 абоната, не малка част от които са представители на архитектурната и строителна общност в България. Може да са възползвате от тази услуга, като изпратите персонализирано съобщение до всички от нашата база данни. 

Промотирайте директно вашите продукти, услуги и събития и увеличете вашата видимост чрез  изпращане на директен e-mail до нашата професионална таргет група. 

видео материал

Видеото е един от най-завладяващите медийни инструменти задържащи вниманието на потребителите по-дълго. Представете вашият бранд или продукт по уникален начин чрез индивидуално видео съдържание. 

Citybuild ще публикува вашето видео съдържание във всички възможни медийни канали - на началната страница като новина, в специалната "видео" страница и в  социалните мрежи.

Екипът на Citybuild може да организира изработката на специално видео съдържание за вас. 


Интервю

Интервютата са едни от най-четените и интересни рубрики в нашата платформа.

Citybuild може да подготви и публикува интервю с представител на вашата фирма по избрани актуални теми.  

ARCHINOVA AWARDS 

Citybuild е съорганизатор на Archinova - престижен национален архитектурен конкурс, който се провежда за десета поредна година.  Конкурсът има претенциите за едно от най-сериозните и значими събития на архитектурната сцена в България.  

Ставайки партньор по време на конкурса ще се възползвате от широко медийно отразяване, което обхваща голям период от време - от обявяването на конкурса до награждаването и отзвука след него. Ще присъствате във всички рекламни канали свързани с конкурса, както и в изготвения видео клип.

Социални медии

Към момента Citybuild поддържа Facebook акаунт с непрекъснато растяща аудитория от професионалисти от архитектурната общност.

С новата платформа предстои изграждането на Instagram, Pinterest и Linkedin акаунти. 

Използвайки нашите социални медии Citybuild ще насочи вниманието на нашата аудитория към вашите продукти и услуги. 

Отразяване на събитие

Citybuild може да изготви индивидуален материал свързан с вашето събитие, след което той да бъде публикуван в нашите медийни канали или да бъде използван от вас по ваше усмотрение. 

Citybuild може да изпрати журналист на мястото на събитието за да го отрази по възможно най-добрият начин. 

Фирмен профил

Ще дадем възможност на компаниите да поддържат собствен профил на нашата платформа и да управляват нейното съдържание по начина, по който желаят. 

Изградете и управлявайте своята продуктова библиотека - така вашите каталози и продукти ще бъдат лесно достъпни за хората от бранша. 

Получавайте директни съобщения от архитектите със  запитвания относно вашите продукти.

ИНДИВИДУАЛНИ КАМПАНИИ И ПРОДУКТИ

Този тип кампания представлява пакет или единични рекламни продукти съобразени с вашите специфични изисквания. Тяхната  цел е да предложат индивидуално и гъвкаво позициониране на вашите продукти и брандове.

спонсорирано съдържание

Вдъхновяващи истории от хора, които познават архитектите най-добре. 

Станете спонсор на авторско съдържание и достигнете до професионалната аудитория в България по интелигентен начин. 

Банер позиция

Предлагаме различни банер позиции (display ads) позиционирани в рубриките на сайта и в e-mail бюлетина на Citybuild.

Нов продукт - кампания

Нашият екип може да организира цялостна кампания при пускането на нов продукт на пазара. 

специално интервю

Може да организираме специално интервю с популярен архитект или дизайнер, на което вие да бъдете представени като инциатор и спонсор. Така ще позиционирате вашият бранд пред професионалната аудитория на Citybuild и ще получите директна експозиция пред широк кръг читатели.

Обяви анкета и конкурс

Можете да използвате нашата платформа за да организирате конкурс или да направите анкета сред професионалистите в бранша.