CITYBUILD - ПАРТНьорска програма

Работете с професионалистите от българската архитектурна общност - архитекти, дизайнери, проектанти и фирми производители. Достигнете до крайните клиенти.

СТАНИ ПАРТНьоР

Citybuild.bg предлага мултиканални възможности за маркетингово позициониране на вашите фирми и продукти пред вниманието на професионалистите от българската архитектурна общност и крайните клиенти.

Може да се възползвате от годишната медийна кампания или различни допълнителни услуги, разработени индивидуално и съобразени с вашите нужди, с които да популяризирате вашите продукти и компании - както пред професионалната общност, така и пред крайните клиенти.

Нашата 15-годишна история и сътрудничество с множество фирми и професионалисти от бранша ни дава увереност при изграждането на дългосрочни партньорски отношения.

ПАРТНьорска програма

 • PR публикации и новини

 • Е-mаil бюлетин

 • Видео материал

 • Интервю

 • Archinova Awards

 • Социални медии

 • Отразяване на събитие

 • Фирмен профил***
 • Индивидуална годишна кампания

 • Спонсорирано съдържание

 • Нов продукт - кампания

 • Анкетa

 • Специално интервю

 • E-mail бюлетин

 • Социални медии

 • PR публикация

 • Обяви конкурс

 • Банер позиция


 • Фирмен профил в платформата Citybuild

 • Участие в продуктовия каталог на Citybuild • Archinova AwardsГодишна медийна кампания

Годишната медийна кампания представлява цялостна рекламна стратегия, включваща пакет от различни рекламни продукти създадена с цел по-ефективно и всеобхватно позициониране на вашите продукти и брандове.

PR Публикации и новини

Citybuild ще публикува вашите продуктови и фирмени новини, ще обяви предстоящите ви събития и ще ги отрази на началната си страница както и във всички наши социални мрежи.


e-mail бюлетин

Нашият е-mail бюлетин достига до повече от 3500 абоната, не малка част от които са представители на архитектурната и строителна общност в България. Може да са възползвате от тази услуга, като изпратите персонализирано съобщение до всички от нашата база данни.

Промотирайте директно вашите продукти, услуги и събития и увеличете вашата видимост чрез изпращане на директен e-mail до нашата професионална таргет група.

видео материал

Видеото е един от най-завладяващите медийни инструменти задържащи вниманието на потребителите по-дълго. Представете вашият бранд или продукт по уникален начин чрез индивидуално видео съдържание.

Citybuild ще публикува вашето видео съдържание във всички възможни медийни канали - на началната страница като новина, в специалната "видео" страница и в социалните мрежи.

Екипът на Citybuild може да организира изработката на специално видео съдържание за вас.


Интервю

Интервютата са едни от най-четените и интересни рубрики в нашата платформа.

Citybuild може да подготви и публикува интервю с представител на вашата фирма по избрани актуални теми.

ARCHINOVA AWARDS

Archinova е престижен национален архитектурен конкурс, който се провежда за седма поредна година. Конкурсът има претенциите за едно от най-сериозните и значими събития на архитектурната сцена в България.

Ставайки партньор по време на конкурса ще се възползвате от широко медийно отразяване, което обхваща голям период от време - от обявяването на конкурса до награждаването и отзвука след него. Ще присъствате във всички рекламни канали свързани с конкурса, както и в изготвения видео клип.

Социални медии

Към момента Citybuild поддържа Facebook акаунт с непрекъснато растяща аудитория от професионалисти от архитектурната общност.

С новата платформа предстои изграждането на Instagram, Pinterest и Linkedin акаунти.

Използвайки нашите социални медии Citybuild ще насочи вниманието на нашата аудитория към вашите продукти и услуги.

Отразяване на събитие

Citybuild може да изготви индивидуален материал свързан с вашето събитие, след което той да бъде публикуван в нашите медийни канали или да бъде използван от вас по ваше усмотрение.

Citybuild може да изпрати журналист на мястото на събитието за да го отрази по възможно най-добрият начин.

Фирмен профил

Ще дадем възможност на компаниите да поддържат собствен профил на нашата платформа и да управляват нейното съдържание по начина, по който желаят.

Изградете и управлявайте своята продуктова библиотека - така вашите каталози и продукти ще бъдат лесно достъпни за хората от бранша.

Получавайте директни съобщения от архитектите със запитвания относно вашите продукти.

ИНДИВИДУАЛНИ КАМПАНИИ И ПРОДУКТИ

Този тип кампания представлява пакет или единични рекламни продукти съобразени с вашите специфични изисквания. Тяхната цел е да предложат индивидуално и гъвкаво позициониране на вашите продукти и брандове.

спонсорирано съдържание

Вдъхновяващи истории от хора, които познават архитектите най-добре.

Станете спонсор на авторско съдържание и достигнете до професионалната аудитория в България по интелигентен начин.

Банер позиция

Предлагаме различни банер позиции (display ads) позиционирани в рубриките на сайта и в e-mail бюлетина на Citybuild.

Нов продукт - кампания

Нашият екип може да организира цялостна кампания при пускането на нов продукт на пазара.

специално интервю

Може да организираме специално интервю с популярен архитект или дизайнер, на което вие да бъдете представени като инциатор и спонсор. Така ще позиционирате вашият бранд пред професионалната аудитория на Citybuild и ще получите директна експозиция пред широк кръг читатели.

Обяви анкета и конкурс

Можете да използвате нашата платформа за да организирате конкурс или да направите анкета сред професионалистите в бранша.