ПокажИ СВОИТЕ вдъхновяващи проекти 

Сподели проект. Вдъхнови се. Стани част от архитектурната общност в България. 

ПРЕЗЕНТИРАЙТЕ ВАШЕТО
ПОРТФОЛИО

Качването на проект става бързо и лесно след кратка регистрация. 

Управлявайте сами вашата дигитална презентация. Съз
Image Source: Citybuild.bg
Image Source: Citybuild.bg

НАШИТЕ ЦЕЛИ

Да осигурим на архитектите модерна платформа, която дава възможност да представят своите проекти и която популяризира стойностната българска архитектура и дизайн. Това става чрез осигуряване на възможност за създаване на собствени профили, в които да качват своите проекти.

Платформата да бъде инструмент за знание и вдъхновение на професионалистите в бранша – архитекти, инжинери, производители, доставчици и крайни клиенти.

Да осигурява съдържание на най-високо ниво, с което да адресира важните и актуални теми и предизвикателства пред днешната архитектура и дизайн.

Да  предоставим на фирми производители и търговци удобна платформа, чрез която да промотират свои продукти, както и собствено маркетингово съдържание. 

Промените

Изцяло нов, модерен и атрактивен сайт.

Възможност на архитектите и професионалистите от общността да създават  собствени профили, с които да представят проектите си пред света и потенциални клиенти. 

Професионалистите в бранша ще могат да презентират своите продукти и услуги директно пред архитектите и строителите. 

Разнообразни възможности за медийно и онлайн позициониране. 

Image Source: Citybuild.bg
Image Source: Citybuild.bg

HOME PAGE 

Основен акцент на началната страница са вдъхновяващите проекти на български архитекти, дизайнери и инжинери. Затова те са преобладаващата част от публикациите там.

Възможност за гъвкаво и привлекателно представяне на публикациите на началната страница. Потребителите могат да се ориентират бързо в потока от информация и теми - проекти, новини, продуктово представяне, видео, интервюта и др. 

Възможности за позициониране на рекламни публикации: представяне на продукти, рекламни материали, публикации за предстоящи събития и други. 

иксиране" и акцентиране на определени теми за повече време. Image Source: Citybuild.bg

ПРОЕКТИ

Страницата “проекти” представя вдъхновяващи проекти на архитектурни, интериорни, ландшафтни и други български фирми и индивидуални професионалисти в областта на архитектурата, строителството и дизайна.

Звздите тук са хората от българската архитектурна общност. 

Проектите ще бъдат курирани от професионалисти, като приоритетно  страницата ще се зарежда със селектираните проекти


ОБЩНОСТ

Страницата “Общност” представя архитектурни, интериорни, ландшафтни и други креативни студия, фирми и индивидуални професионалисти от областта на архитектурата и дизайна.

Всяко студио или индивидуален проектант може самостоятелно да изгради профил, в който да качва и представя своите проекти.

Има филтри и категории, които помагат за бързото навигиране и откриване на търсените профили.

Достигнете директно до желаното студио, чрез изпращането на  съобщение през системата на сайта. 


Image Source: Citybuild.bg
Image Source: Citybuild.bg

Новини

Страницата "новини" съдържа публикации, категоризирани в различни категории и типове - новини, видео, интервюта, конкурси, събития и др. 

Citybuild има 14 годишна история, като през годините е натрупано огромно количество информация - новини, публикации, интервюта и проекти в различни рубрики. Ще се опитаме да запазим голяма част от тях. 

В страницата новини могат да се  позиционират рекламните и продуктови публикации на нашите партньори.

Всяка публикация има тематични етикети, чрез които могат да се избират подобни теми.