CITYBUILD - ПРОМЯНАТА

Стани част от архитектурната общност в България.

НАШЕТО РАЗВИТИЕ

Citybuild.bg прави стъпка нагоре и вече ще бъде не само актуален и надежден информационен портал, но и платформа за архитектура, строителство и дизайн, която ще представя работата на българските архитекти, ще информира и вдъхновява професионалистите в бранша и ще ги свързва с доставчици на продукти за архитектура и строителство.

Така новият сайт ще надгради разнообразната и полезна информация и ще предложи една нова съвременна концепция.

Image Source: Citybuild.bg
Image Source: Citybuild.bg

НАШИТЕ ЦЕЛИ

Да осигурим на архитектите модерна платформа, която дава възможност да представят своите проекти и която популяризира стойностната българска архитектура и дизайн. Това ще стане чрез осигуряване на възможност за създаване на собствени профили, в които да качват своите проекти.

Платформата да бъде инструмент за знание и вдъхновение на професионалистите в бранша – архитекти, инжинери, производители, доставчици и крайни клиенти.

Да осигурява съдържание на най-високо ниво, с което да адресира важните и актуални теми и предизвикателства пред днешната архитектура и дизайн.

Да предоставим на фирми производители и търговци удобна платформа, чрез която да промотират свои продукти, както и собствено маркетингово съдържание.

Промените

Изцяло нов, модерен и атрактивен сайт.

Възможност на архитектите и професионалистите от общността да създават собствени профили, с които да представят проектите си пред света и потенциални клиенти.

Професионалистите в бранша ще могат да презентират своите продукти и услуги директно пред архитектите и строителите.

Разнообразни възможности за медийно и онлайн позициониране.

Image Source: Citybuild.bg
Image Source: Citybuild.bg

HOME PAGE

Основен акцент на началната страница ще бъдат вдъхновяващите проекти на български архитекти, дизайнери и инжинери. Затова те ще бъдат преобладаващата част от публикациите там.

Възможност за гъвкаво и привлекателно представяне на публикациите на началната страница. Потребителите ще могат да се ориентират бързо в потока от информация и теми - проекти, новини, продуктово представяне, видео, интервюта и др.

Възможности за позициониране на рекламни публикации: представяне на продукти, рекламни материали, публикации за предстоящи събития и други.

иксиране" и акцентиране на определени теми за повече време.Image Source: Citybuild.bg

ПРОЕКТИ

Страницата “проекти” ще представя вдъхновяващи проекти на архитектурни, интериорни, ландшафтни и други български фирми и индивидуални професионалисти в областта на архитектурата, строителството и дизайна.

Звздите тук ще бъдат хората от българската архитектурна общност.

Проектите ще бъдат курирани от професионалисти, като приоритетно страницата ще се зарежда със селектираните проекти.


ОБЩНОСТ

Страницата “Общност” ще представя архитектурни, интериорни, ландшафтни и други креативни студия, фирми и индивидуални професионалисти от областта на архитектурата и дизайна.

Всяко студио или индивидуален проектант ще може самостоятелно да изгради профил, в който да качва и представя своите проекти.

Ще има филтри и категории, които ще помогнат за бързото навигиране и откриване на търсените профили.

Достигнете директно до желаното студио, чрез изпращането на съобщение през системата на сайта.


Image Source: Citybuild.bg
Image Source: Citybuild.bg

Новини

Страницата "новини" ще съдържа публикации, категоризирани в различни категории и типове - новини, видео, интервюта, конкурси, събития и др.

Citybuild има 14 годишна история, като през годините е натрупано огромно количество информация - новини, публикации, интервюта и проекти в различни рубрики. Ще се опитаме да запазим голяма част от тях.

В страницата новини ще могат да се позиционират рекламните и продуктови публикации на нашите партньори.

Всяка публикация ще има тематични етикети, чрез които ще могат да се избират подобни теми.